Στην προσπάθεια μας να καλύψουμε όλες τις ανάγκες τον κτιρίων θέλαμε να σας προτείνουμε ενα προϊόν το οποίο πλεόν είναι πολύ βασικό για την ασφάλεια των κτηρίων ειδικά σε χώρους οπως τα λεβητοστάσια, τηλεφωνικά κέντρα (δωμάτια), δωμάτια μηχανημάτων ανσανσερ κ.α που σε κάποια πείπτωση υπάρξη καποιο ατύχημα η φωτιά που θα προκληθεί να μείνει στον χώρο απο τον οποίο και έχει ξεκκινήσει χωρίς να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στους γύρω χόρους. 

Για την αποφυγή τέτοιον καταστάσεων εμείς στην εταιρία Σμάλης προτείνουμε μια σειρά απο πόρτες πυρασφαλείας και θωραρακισμένες πυρασφαλείας για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του χώρου σας ακόμα και απο αισθητικής άποψης.

Πόρτα πυρασφαλείας πυραντοχής 60 ή 120 λεπτών της ώρας κατά EN 1634-1, τελευταία ευρωπαϊκή οδηγία περί πυραντοχής πορτών, πάχους φύλλου 51 ΜΜ. Σε δύο τύπους με απλό χερούλι και με μπάρα πανικού

pirasf1  pirasf2


 

ΜΟΝΟΦΥΛΛΗ ΠΟΡΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  60 & 120 ΛΕΠΤΩΝ

Tο θυρόφυλλο είναι τύπου SANDWICH με εξωτερική επένδυση από ηλεκτρογαλβανισμένη λαμαρίνα και εσωτερική πλήρωση από  θερμoηχομονωτικό υλικό με βάση ορυκτές ίνες, πυκνότητας 100 KG/M3. Στην πίσω πλευρά διαθέτει 2 πείρους ασφαλείας.


Η κάσα κατασκευάζεται από λαμαρίνα DKP, πάχους 1,5mm με τοποθετημένους τους μεντεσέδες. Διαθέτει τρύπες φρεζάτες για την στήριξη και είναι εφοδιασμένη με θερμοδιογκούμενες ταινίες περιμετρικά. Το πλάτος της κάσας είναι 56mm για την ισχυρή στήριξη της.

Συνοδεύεται από ίδιο πανωκάσι και κατωκάσι ώστε να γίνεται η ίδια η πόρτα δεξιά και αριστερή.
Προβλέπονται δύο μεντεσέδες βαρέως τύπου με ρουλεμάν. Στον έναν εκ των δύο υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισής του, ώστε να λειτουργεί και ως μηχανισμός επαναφοράς.

 Κλειδαριά εξ’ ολοκλήρου χαλύβδινη με χερούλια και επιστόμια πυράντοχα κατά DIN 18273 FS . Η κλειδαριά προστατεύεται εσωτερικά και εξωτερικά από γυψοσανίδα πάχους 10mm.

Οι θύρες πυρασφαλείας βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή χρώματος RAL 7035 σαγρέ (γκρι ανοιχτό) ή σε άλλο χρώμα κατόπιν συνεννόησης.

Επίσης, προβλέπονται, κατόπιν παραγγελίας, μπάρες πανικού, τοποθέτηση ηλεκτρομαγνητών (δαπέδου ή τοίχου) οι οποίοι ακινητοποιούν το θυρόφυλλο σε ανοικτή θέση, καθώς και υδραυλικός μηχανισμός επαναφοράς του φύλλου σε περίπτωση συχνής χρήσης.

Οι θύρες πυρασφαλείας συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ελέγχου, μετά από τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο εργαστήρια της ευρωπαϊκής ένωσης, το LAPI της Ιταλίας, και το ΑPPLUS της Ισπανίας, καθώς και από βεβαίωση του ΕΣΥΔ ως προς την διαπίστευση των παραπάνω εργαστηρίων για εκτέλεση δοκιμών σε αντοχή στη φωτιά

 

smalis home koufomata PNGsmalis koufmata 6

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΜΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ακολουθήστε μας

icon facebook

 

Instagram Logo