Με μεγάλη ειδίκευση, εμπειρία & τεχνογνωσία, η SMALIS πρωτοπορεί κατασκευάζοντας κεντρικές πόρτες εισόδου, που συνδυάζουν υψηλή αισθητική. Στη SMALIS διαθέτουμε μεγάλο εύρος επιλογής που υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς: ειδικές κατασκευές κεντρικών εισόδων κτιρίων σε όλες τις διαστάσεις, με ενιαία σταθερά περιμετρικά τμήματα, τζάμια ασφαλείας ή αλεξίσφαιρα, κάγκελα μασίφ ή inox, και ειδικά σύγχρονα συστήματα κλειδαριών για κεντρικές εισόδους, ποικιλία σχεδίων και υλικών επενδύσεων. Με πολυετή εμπειρία στην σχεδίαση και κατασκευή κεντρικών εισόδων, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ασφάλειας και αισθητικής.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

EISODOS ΕΤΕΜ Ε45H Πόρτα Εισόδου E-45 ανήκει στη νέα γενιά θερμομονωτικών ανοιγόμενων συστημάτων. Με γνώμονα τη διατήρηση της ενέργειας στις κτιριακές κατασκευές, το Ε45 έχει σχεδιαστεί ώστε να πληροί πληθώρα λειτουργικών και αισθητικών προδιαγραφών.

Χάρη στην ευρεία γκάμα προφίλ, το σύστημα προσφέρει πληθώρα επιλογών σχεδιασμού, από κλασικές, στενές ίσιες γραμμές μέχρι πομπέ μορφές καθώς και δυνατότητα κατασκευής πολλών σύνθετων τυπολογιών.
Το σύστημα E45 είναι φύλλο πλάτους 60 mm (προφίλ ίσιας γραμμής) και, με την εφαρμογή πρωτοποριακού σχεδιασμού πολυαμιδίων μεταβλητού μήκους, 24 mm έως 30 mm, προσδίδει χαρακτηριστικά ανώτερων επιδόσεων στην κατηγορία του, με δείκτη θερμομόνωσης Uf = 1,9 W/m2 και δείκτη ηχομόνωσης που προσεγγίζει τα 42 dB.

ΕΙΣΟΔΟΣ PVC

EISODOS SALAMANDER 1Streamline SL 76
Σχεδιάστηκε για να μπορεί να συνεργαστεί αρμονικά με τον υπόλοιπο χώρο δίνοντας έμφαση στην ενιαία εμφάνιση.

Streamline SL 76
Το σύστημα Streamline SL 76 είναι η τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν την κομψότητα στο σπίτι τους. Η Streamline SL 76 συνδυάζει τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Επιπλέον,η SALAMANDER θέτει νέα πρότυπα στην αντοχή και την ευκολία της φροντίδας. Όλα όσα χρειάζεστε για να νιώσετε άνετα στο σπίτι, με κάθε τρόπο.

Η Streamline SL 76 είναι η ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να κάνει το σπίτι του ένα μοναδικό αριστούργημα. Μια ποικιλία από γεωμετρiκά προφίλ που διατίθενται για την επιλογή ακόμη και του πιο απαιτητικού κατασκευαστή. Διασφαλίζει επίσης αυξημένη άνεση και σημαντικά μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας με σύστημα 5 θαλάμων, βάθος κατασκευής 76 χιλιοστών και δύο επίπεδα σφράγισης. Το Streamline SL 76 υπόσχεται βέλτιστη θερμoηχομόνωση και υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

• Πλήθος θαλάμων: 5 θάλαμοι
• Κατασκευαστικό πάχος κάσας: 76mm
• Κατασκευαστικό πάχος φύλλου: 82mm
• Υαλοπίνακες έως 48 χιλιοστά.
• Συντελεστής θερμοπερατότητας: Uf=1,3 W/(m2*K)
• Ηχομόνωση έως 46 dB
• Ανεμοπερατότητα (EN12211): Κλάση C2
• Αντιδιαρρηκτική προστασία: Κατηγορία 2

• Μεγάλη γκάμα εντυπωσιακών χρωμάτων ειδικής επίστρωσης φίλμ απώθησης υπεριώδους ακτινοβολίας
• Εντυπωσιακό υπέρλαμπρο λευκό χρώμα , απαλή υφή ειδικής επίστρωσης PVC υψηλής ποιότητας.
• Μεγάλη διάρκεια αντοχής σε αντίξοες καιρικές συνθήκες (πιστοποιητικά ift Rosenheim )
• Φιλικό προς το περιβάλλον
• Παρασκευάζονται στην Γερμανία.

ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

synepipedi 1 1H SMALIS δημιουργεί συνεπίπεδες (πόρτα και κάσα στην ίδια ευθεία) εξώπορτες αλουμινίου. Τα χαρακτηριστικά τους καλύπτουν απόλυτα τους πιο απαιτητικούς πελάτες της, όσον αφορά τη διάρκεια ζωής, την ευκολία χρήσης και μόνωσης που προσφέρουν, ενώ οι προδιαγραφές ασφαλείας των μηχανισμών που χρησιμοποιεί είναι αντίστοιχες με τις προδιαγραφές ειδικών εξωτερικών θυρών, όπως οι θωρακισμένες πόρτες. Η εξώπορτα είναι ένας εξοπλισμός του σπιτιού που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη χρήση. Γι αυτό το λόγο η SMALIS προσέχει ιδιαίτερα τα υλικά με τα οποία δημιουργεί τα προϊόντα της.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΜΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ακολουθήστε μας

icon facebook

 

Instagram Logo